Kuiper Klussenbedrijf Eelde

Allround klussen- en onderhoudsbedrijf

Carport Klussenbedrijf Kuiper

Klussenbedrijf Rob Kuiper is een allround klussenbedrijf in de buurt van Groningen dat een hoogwaardige dienstverlening nastreeft voor particulier en bedrijf.

De werkzaamheden van Kuiper Klusbedrijf Eelde

U kunt bij Kuiper Klussenbedrijf uit Eelde terecht voor een grote diversiteit aan onderhoud-, montage- en afbouwwerkzaamheden.

Zo kunnen wij u onder andere helpen bij het maken van:

Er is daarnaast nog veel meer mogelijk bij ons. Denk bijvoorbeeld aan glaszetten. Ook zijn we in te huren als timmerman. En wilt u meubilair laten maken? Ook dat kan bij ons. We maken meubilair voor zowel binnen als buiten. Daarnaast voeren we ook renovatiewerk uit. Dus bent u op zoek naar een veelzijdig klusbedrijf rondom Eelde. Dan bent u bij ons op de juiste plek. 

Kuiper Klussenbedrijf Eelde staat voor kwaliteit 

Sinds 2000 heeft Kuiper Klussenbedrijf onze dienstverlening opgebouwd op basis van kwaliteit, klantvriendelijkheid en garantie. We streven naar tevreden klanten en geven u graag referentieadressen. Zo weet u zeker dat u goed zit! 

We zijn voornamelijk actief in de gemeente Tynaarlo en gevestigd in Eelde Paterswolde. Lees er meer over onder het kopje Klusbedrijf Eelde. Ook kunt u bij Kuiper Klussenbedrijf terecht voor glaszetten en als werken voor timmerman.

Heeft u vragen of wenst u informatie, neem even contact met ons op. Wij staan u graag met raad en daad terzijde, of komen langs om de werkzaamheden ter plaatse te bekijken waarna u snel onze gratis en vrijblijvende offerte ontvangt.

Klusbedrijf Eelde

Ons klusbedrijf zit vlakbij Groningen, in Eelde Paterswolde. Wij zijn erg actief in de omgeving Groningen en kunnen u daar helpen met allerlei soorten klussen. Dus bent u op zoek naar een klussenbedrijf in Groningen? Neem dan contact met ons op! 

Wij richten ons met het klussenbedrijf voornamelijk op Groningen en Eelde, ook daarbuiten mag u uiteraard contact met ons opnemen!

Vraag een offerte aan bij Kuiper Klussenbedrijf Eelde

Hebt u interesse in onze werkzaamheden? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij komen ook graag langs om de werkzaamheden te bekijken. 

Neem contact op

allround klussen- en onderhoudsbedrijf

pijlCarports, veranda's en tuinhuisjes
pijlDakramen
pijlDeuren en kozijnen
pijlGlas
pijlHekwerk, Vlonders e.d.
pijlMeubilair voor binnen en buiten
pijlRenovatie en onderhoud
pijlSpeciale opdrachten

Tel.: 06-51053290

klik hier voor
Algemene voorwaarden
Kuiper Klussenbedrijf

Kuiper Klussenbedrijf |  06-51053290 | E: info@kuiperklussenbedrijf.nl

Kuiper Klussenbedrijf
diensten
Kuiper Klussenbedrijf